/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Goeree-overflakkee.jouwweb.nl
Home » Nieuws » Meerdere buitenbranden

Meerdere buitenbranden

Meerdere buitenbranden

8 sep. 2012 22:36

Meerdere buitenbranden

Sommelsdijk- Vrijdag op zaterdagnacht 8 september 2012 waren er meerdere buitenbranden in de omgeving van 'Nieuw rijsenburg'. De brandweer van Middelharnis heeft eerst een buitenbrand aan de Koning Julianaweg in Sommelsdijk geblust. Nadat ze deze geblust hadden, was er opnieuw een buitenbrand aan de Koornlust in Sommelsdijk.

Door de agressieve houding van de jeugdige omstanders heeft de politie op een hardhandige manier moeten optreden. Of deze omstanders iets met de buitenbranden te maken hebben is nog niet bekend.

Later op de avond is de brandweer nogmaals opgeroepen voor een buitenbrand. Dit keer op het bouwterrein aan de Koning Julianaweg.

Politie heeft meerdere voorbijgangers gevraagd voor informatie. Heeft u ook informatie over deze branden of andere buitenbrand of heeft u de brandstichters herkent, bel dan met de politie via tel. 0900-8844 of 010-2741658.

Bron:GOnieuws.

Geplaatst door Henk 37

« Vorige Volgende »

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.