/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Goeree-overflakkee.jouwweb.nl
Home » Nieuws » buitenbranden in en rond Sommelsdijk

buitenbranden in en rond Sommelsdijk

buitenbranden in en rond Sommelsdijk

21 aug. 2012 13:31

buitenbranden in en rond Sommelsdijk

Sommelsdijk - Dinsdagnacht 21 augustus 2012 om 4:20 uur moest de brandweer van Sommelsdijk uitrukken naar de Achterweg voor een buitenbrand. Hier bleek een stapel haardhout te hebben vlamgevat. De brandweer bluste de brand, terwijl de politie de polder doorzocht naar mogelijke brandstichters.

Deze buitenbrand is de laatste van een aantal buitenbranden in en rond Sommelsdijk.

Vorige week rukte de brandweer uit voor eveneens een buitenbrand aan de Achterweg. Toen waren er stukken land in brand gestoken. Een week daarvoor was aan zo'n zelfde brand geblust aan de Nieuwlandsedijk; ook daar stonden meerdere stukken land in brand.

Als u getuige bent van een brandstichting, belt u dan direct 112.

Geplaatst door Henk 37

« Vorige Volgende »

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.