/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Goeree-overflakkee.jouwweb.nl
Home » Nieuws » De scholen zijn weer begonnen

De scholen zijn weer begonnen

De scholen zijn weer begonnen

20 aug. 2012 12:51

De scholen zijn weer begonnen

Maandag 20 augustus 2012 is de eerste schooldag voor alle basisschoolleerlingen op Goeree-Overflakkee. De zomervakantie zit er op. Zes weken lang hebben de kinderen kunnen genieten van hun vrije tijd. De leerlingen in het voortgezet onderwijs hebben allemaal nog minstens een week vrij. De eerstvolgende vakantie is de herfstvakantie.

De scholen zijn weer begonnen

U kent ze vast: de spandoeken langs de weg met ‘De scholen zijn weer begonnen'. Ze moedigen automobilisten en andere weggebruikers aan rekening te houden met kinderen die weer naar school gaan. De boodschap: kinderen moeten veilig naar school kunnen. Of ze nu zes of zestien jaar oud zijn. ‘De scholen zijn weer begonnen' is één van de bekendste campagnes van VVN. Voor het schooljaar 2012-2013 ging de actie op maandag 13 augustus van start en loopt in elke regio in de eerste twee weken van het nieuwe schooljaar.

Wees alert

Aan het begin van het schooljaar zijn kinderen vol van vakantieverhalen en van de spanning van een nieuw schooljaar. Ook lopen of fietsen veel kinderen een nieuwe route naar een nieuwe school. U en andere verkeersdeelnemers zien na lange tijd weer schoolgaande kinderen op de weg. Met de actie ‘De scholen zijn weer begonnen' maakt VVN u extra alert op scholieren in het verkeer. Want hoe beter iedereen rekening met elkaar houdt, hoe beter het is voor de verkeersveiligheid!

Bron:Gemeentenieuws

Geplaatst door Henk 37

« Vorige Volgende »

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.