/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Goeree-overflakkee.jouwweb.nl
Home » Nieuws » Kettingbotsing N59

Kettingbotsing N59

Kettingbotsing N59

16 aug. 2012 15:56

Kettingbotsing N59

Ooltgensplaat – Op donderdagmorgen 16 augustus 2012 rond 10:00 uur kwam er de oproep voor twee ambulances en politie naar de N59, langs het natuurgebied de Hellegatsplaten, voor een kleine kettingbotsing tussen drie auto’s.

De voorste auto, een Twingo met twee Duitse inzittenden, raakte het meest beschadigd. De andere auto’s hadden minder schade. De inzittenden van alle auto’s werden onderzocht door het aanwezige ambulancepersoneel, de twee Duitse jongedames, uit de voorste auto, hadden behoorlijk last van hun nek en rug. Eén van de dames werd op een stabiliteitsplank gelegd naar aanleiding van haar klachten. De reden waarom de Duitse dames hard remden, waardoor de auto’s achter hen hun auto niet meer konden ontwijken, is nog niet bekend, hier wordt onderzoek naar gedaan. De andere inzittenden kwamen er met de schrik af.

Bron:IGOnieuws

Geplaatst door Henk 37

« Vorige Volgende »

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.