/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Goeree-overflakkee.jouwweb.nl
Home » Nieuws » Felle brand

Felle brand

Felle brand

16 aug. 2012 10:16

Felle brand in Ouddorp.

Ouddorp, 16 augustus 2012 - Donderdagmorgen omstreeks 01:00 uur werd de brandweer van Ouddorp gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Stenenbaak. Tijdens het aanrijden kregen zij te horen dat het om een zeer felle brand ging, ook was er iemand erg overstuur. De brandweer nam de eerste zorg op zich en ontfermde zich over deze persoon.

De politie welke iets later aan kwam nam de zorg over, waarna de persoon in kwestie al gauw kalmeerde. Er woedde een felle brand in een aantal bomen, heggen, auto`s en een caravan. Ook is een blokhut beschadigd. Hier zat aldus buurtbewoners een kat in, welke zichzelf in veiligheid heeft weten te brengen. Bij de brand waren enkele explosies te horen, de Ouddorpse brandweer wist te voorkomen dat een gasfles ontplofte, hiermee werd een grotere brand met meer schade voorkomen. De totale schade is flink.

Bron:Brandweerbericht.

Geplaatst door Henk 37

« Vorige Volgende »

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.