/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Goeree-overflakkee.jouwweb.nl
Home » Nieuws » Oproep getuigen diefstal/slachtoffers

Oproep getuigen diefstal/slachtoffers

Oproep getuigen diefstal/slachtoffers

15 aug. 2012 21:37

Oproep getuigen diefstal/slachtoffers.

In de nacht van maandag 13 op dinsdag 14 augustus 2012 hebben er op Park Nieuw-Zeeland in Middelharnis diverse diefstallen plaatsgevonden, o.a. uit personenauto’s. De politie is op zoek naar slachtoffers en/of getuigen van dit voorval.

Mocht u iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband heeft met deze diefstallen, meldt u dit dan via telefoonnummer 0900-8844. Als u liever anoniem meldt, dan kunt u contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Indien u slachtoffer bent geworden van deze diefstallen wordt u verzocht hiervan aangifte te doen. Dit kan middels internet (www.politie.nl) of op afspraak aan het politiebureau te Sommelsdijk. Via 0900-8844 kunt u een afspraak maken voor het doen van aangifte aan het politiebureau.

Bron: politiebericht.

Geplaatst door Henk 37

« Vorige Volgende »

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.