/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Goeree-overflakkee.jouwweb.nl
Home » Nieuws » Vaarexcursie dor de Voordelta.

Vaarexcursie dor de Voordelta.

Vaarexcursie dor de Voordelta.

7 aug. 2012 13:53

Vaarexcursie dor de Voordelta.

Ieder jaar organiseert Natuurmonumenten een bijzondere vaarexcursie door de Voordelta. Op woensdag 8 augustus 2012 bent u weer van harte welkom. U stapt aan boord van de Sirius, een grote sportvisboot, om vanaf de buitenhaven in Stellendam de prachtige Voordelta te bevaren.

We varen langs De Kwade Hoek, de Haringvlietsluizen en een deel van de kust van Voornes Duin. Natuurbeleving vanaf het water dus. Misschien zien we wel zeehonden! Terwijl u van het uitzicht geniet, vertelt de gids over deze Voordelta en de omliggende natuurgebieden die in beheer zijn bij Natuurmonumenten. De boot vaart drie keer af, om 10:00 uur, 12:30 uur en 15:00 uur. U bent met deze open boot anderhalf uur op het water, dus neem bescherming mee als de zon schijnt en (warme) regenkleding in geval van slechter weer.

Aanmelden

Als u mee wilt op deze heerlijke vaartocht is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan bij VVV Ouddorp, telefoon (0187-) 68 17 89 of via de website van Natuurmonumenten (www.natuurmonumenten.nl/agenda). De Sirius vertrekt vanaf de parkeerplaats aan de buitenhaven tussen de N-57 en de visafslag, Meester Snijderweg, Stellendam (routebeschrijving op de site van Natuurmonumenten). Leden van Natuurmonumenten betalen voor deze excursie €10,00 (neem de ledenpas mee!), niet-leden €14,00 en kinderen t/m 12 jaar €5,00. Op de boot kunt tegen betaling koffie, thee of fris verkrijgen.

Bron:Natuurmonumenten.

Geplaatst door Henk 37

« Vorige Volgende »

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.