/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Goeree-overflakkee.jouwweb.nl
Home » Nieuws » zwemcomplex de Staver weer open

zwemcomplex de Staver weer open

zwemcomplex de Staver weer open

7 aug. 2012 10:36

zwemcomplex de Staver weer open.

Na vier weken gesloten te zijn geweest zullen op woensdag 8 augustus 2012 de deuren van zwemcomplex de Staver aan de Olympiaweg te Sommelsdijk weer opengaan voor het publiek.

Inde twee resterende vakantieweken, tot en met zondag 19 augustus zal het zwembad dan op woensdag, zaterdag en zondag geopend zijn van 11.00 tot 16.00 uur. Op deze tijd is dan ook mogelijk om een bowlingbaan te huren.

Vanaf maandag 20 augustus zullen de meeste activiteiten weer worden opgestart en is de Staver weer zeven dagen per week geopend.

De afgelopen vier weken zijn benut om het nodige onderhoud te kunnen doen aan gebouw en installaties. Zo in het zwembad bijna alles geschilderd, zijn de oude bruine houten plafonds vervangen door modern strak witte plafonds en is hier ook de verlichting vervangen. Voor de kleinste kinderen is bij het peuterbad een nieuw glijbaantje geplaatst. Aan de zwembadinstallaties is ook het nodige werk verricht en zijn de bufferkelders helemaal gereinigd.

De bowling is voorzien van nieuwe blacklight lampen en zijn langs de banen “blauwe sporen” aangebracht.

De baankleur en belijning van tennishal 5 is aangepast om een verhoging van het speelgenot te realiseren. Met het aanpassen van de kleur is ook de structuur(stroefheid) van de vloer verbeterd.

In hal 6 is men inmiddels begonnen met de realisatie van een viertal kleedkamers met douches en toiletten. Ook zal een berging voor hal 5 en hal 6 worden gemaakt.

Het personeel is weer helemaal uitgerust en staat klaar om het u weer helemaal naar de zin te maken.

Kortom, men heeft niet stil gezeten. Het resultaat mag er zijn en zij zijn er trots op dat dat dit allemaal in een korte tijd gerealiseerd kon worden.

Bron:IGOnieuws.

Geplaatst door Henk 37

« Vorige Volgende »

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.