/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Goeree-overflakkee.jouwweb.nl
Home » Nieuws » Koe in sloot Den Bommel

Koe in sloot Den Bommel

Koe in sloot Den Bommel

6 aug. 2012 12:03

Koe in sloot Den Bommel.

Zondagmorgen 5 augustus 2012 omstreeks 10:00 uur werd de brandweer van Den Bommel opgeroepen voor ‘hulpverlening dieren’. Er zou een koe te water zijn geraakt in een sloot achter het "wasbedrijf" in Den Bommel.

Het koste wel enige moeite om het beest op de kant te krijgen. In eerste instantie liep hij een paar keer weg en dook hij zelfs weg onder een bruggetje. Op een gegeven moment was het dier dan uiteindelijk op de kant maar de brandweer was nog niet helemaal zeker van hun zaak en daarom is de eigenaar van het dier in kennis gesteld. Deze kwam met eigen materiaal aan en met een strop aan de nek werd de koe werd hij omhoog getild en veilig op  het droge gezet waarna hij weer snel met zijn soortgenoten kon worden herenigd. Al met al nog geen gemakkelijk klusje aangezien het beest toch al gauw zo'n 350 kilo woog en vermoeid was, waardoor hij niet meegaf.

Bron:IGOnieuws.

Geplaatst door Henk 37

« Vorige Volgende »

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.