/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Goeree-overflakkee.jouwweb.nl
Home » Nieuws » Zwembad Zuiderdiep

Zwembad Zuiderdiep

Zwembad Zuiderdiep

4 aug. 2012 10:45

Zwembad t,Zuiderdiep wembad van het jaar????

Elke zwembad is uniek. Maar wat maakt een zwembad nou het Zwembad van het jaar? Is dat de prijs/kwaliteit verhouding, de gezelligheid, de klantvriendelijkheid, de gastvrijheid voor verenigingen of de hygiëne? Zowel het publiek als een deskundige vakjury bepalen in de komende weken welke zwembaden in de prijzen vallen.

Catagorieën

In de categorie openluchtzwembaden is ’t Zuiderdiep uit Stellendam één van de genomineerde zwembaden. Het buitenbad is al sinds de bouw in 1966 een trekpleister voor badgasten uit de hele regio. Het bad is voorzien van 4 glijbanen, een ruim zwemmersterras en een ligweide met speeltuin. In het zomerseizoen worden wekelijks diverse activiteiten georganiseerd zoals, Tropische dag, Kinderdag, Strandspelen dag enz.

Iedere stem is voor KiKa

Alle bezoekers van zwembaden mogen een stem uitbrengen op hun favoriete zwembad via de site www.zwembadvanhetjaar.nl  De organisatie van de verkiezing doneert voor elke uitgebrachte stem een financiële bijdrage aan KIKA. In 2011 werden in totaal ruim 63.000 stemmen uitgebracht. Stemmen voor de verkiezing van 2012 kan nog t/m 3 september as.

Vakjury Award

Naast de verkiezing van Zwembad van het jaar krijgt een vakjury, bestaande uit oa. Pieter van den Hoogenband en Matthijs van Nieuwkerk, de vrije hand om zelf een zwembad te belonen dat volgens hen de Vakjury Award verdient. Daarnaast bepaalt de vakjury de winnaars voor Creatiefste zwembad en de Award voor Groenste zwembad van Nederland. De winnaars worden bekend gemaakt op 28 november 2012 tijdens de Recreatie Vakbeurs in Gorinchem.

Bron:IGOnieuws.

Geplaatst door Henk 37

« Vorige Volgende »

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.